Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Activitats més destacades a les Biblioteques de Badalona aquest mes de desembre

Comparteix


02/12/2014, 0:00h. - cultura

Totes les biblioteques de la ciutat participen a l’activitat ‘Crida als reis’ amb ‘Contes i tallers de fanalets perquè... els reis vénen”

Les Biblioteques de Badalona han programat diverses activitats per aquest mes de desembre, bona part de les quals estan vinculades amb el Nadal i l’arribada dels reis d’Orient.

“CRIDA ALS REIS”

“Contes i tallers de fanalets perquè... els reis vénen!”

Del 16 al 22 de desembre, a totes les biblioteques de Badalona.

Dolors Sabater i Jordi Giralt explicaran el conte ‘El fanalet d’en Tasi’, amb cançons tradicionals de Nadal que faran cantar la mainada. D’aquesta manera, les biblioteques de la ciutat se sumen a la tradició de fer la crida als reis. També hi haurà tallers de construcció de fanalets per anar a esperar i il·luminar l’arribada de Ses Majestats.

Per saber exactament el lloc, dia i hora d’aquesta activitat cal consultar la pàgina web www.badabiblios.cat

VISITA DE L’ESCRIPTOR EUGENIO ASENSIO

Dijous 11 de desembre, a les 18.30 hores, a la Biblioteca Lloreda.

L’escriptor Eugenio Asensio participarà a la tertúlia literària que tractarà sobre el seu llibre ‘Tiza’.

“COMPARTIM CONEIXEMENT”

“Tenim garantits els nostres drets? La lluita pels drets humans des de Sonrisas de Bombay”. Exposició i xerrada

Biblioteca Can Casacuberta.

Exposició, de l’1 al 15 de desembre.

Xerrada, dijous 4 de desembre, a les 19 hores.

Es tracta d’un breu resum dels drets humans (inicis, reptes i futur) i presentació de l’ONG Sonrisas de Bombay i dels seus projectes que tenen com a objectiu la lluita contra la pobresa i contra la vulneració dels drets humans. La conferència “Els drets humans als barris de barraques (slums) de Bombai” anirà a càrrec de José Mansilla, cap del Departament de Projectes de Sonrisas de Bombay.

ALTRES ACTIVITATS D’INTERÈS

‘Lletres a raig”. Exposició

Biblioteca Can Casacuberta.

Fins al 15 de desembre.

Es tracta d’una exposició de cartells poema que mostra el resultat del treball realitzat amb els alumnes de 4t i 5è de primària de les escoles Josep Carner i Antoni Botei de Badalona i dut a terme per l’entitat Tantàgora Serveis Culturals amb la col·laboració de ‘la Caixa’. La mostra està emmarcada en el projecte “Lletres a raig” de foment de la lectura a través de les arts.

I a la secció d’Entrevistes virtuals als autors, de la Biblioteca virtual

“Noah Gordon respon als lectors!”

Noah Gordon, l’autora d’obres com ‘La Doctora Cole’ o ‘El metge’ ha contestat les preguntes que els usuaris de les biblioteques han fet arribar aquest mes de novembre a través del formulari del nou espai ‘Entrevistes virtuals’ de la Biblioteca Virtual.

Preguntes a Eduardo Mendoza

Aquest 1 de desembre s’ha obert el torn de preguntes a l’escriptor Eudardo Mendoza perquè els usuaris de les biblioteques li preguntes tot allò que volen saber sobre la seva obra.

Badalona, 2 de desembre de 2014