Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Demà dissabte 29 de novembre tindrà lloc l’encesa de l’arbre de Nadal situat a la plaça de la Vila

Comparteix


28/11/2014, 0:00h. - culturaturismeparticipacióvia pública

Per segon any consecutiu, un innovador espectacle audiovisual es projectarà a la façana de la Casa de la Vila els dies 6, 14 i 21 de desembre

Demà dissabte 29 de novembre, a les 18.30 hores, tindrà lloc l’encesa de l’arbre de Nadal situat a la plaça de la Vila de Badalona. L’arbre d’aquest any tindrà característiques similars als dels tres anys anteriors, com per exemple els seus 10 metres d’alçada. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

Alumnes de 5è i 6è de l’escola Escola López Torrejón participaran en aquest acte interpretant diverses nadales. Cal recordar que a la plaça de la Vila s’instal·larà també una bústia perquè els nens i les nenes enviïn les seves cartes als Reis Mags.

Il·luminació nadalenca a la ciutat

Enguany la Casa de la Vila tindrà també una il·luminació especial durant les festes de Nadal. D’altra banda, els motius nadalencs estaran presents en la il·luminació de diversos carrers de la ciutat com l’avinguda del Marquès de Sant Mori, l’avinguda de Catalunya, la Rambla de Sant Joan, el passeig de la Salut, el carrer Independència i el carrer Pérez Galdós.

Espectacle audiovisual a la façana de l’Ajuntament

Per segon any consecutiu, es projectarà a la façana de la Casa de la Vila un innovador espectacle audiovisual. El muntatge d’imatges i música, amb una durada aproximada d’uns cinc minuts, aprofita l’arquitectura de l’edifici per presentar motius nadalencs. La primera de les projeccions tindrà lloc el dissabte 6 de desembre, a les 18.30 hores. L’audiovisual es tornarà a reproduir a les 19.30 i a les 20.30 hores. La projecció es repetirà els dies 14 i 21 de desembre, amb aquests mateixos horaris. Com a novetat, cal destacar que es comptarà amb la participació d’escolars de la ciutat que quedaran integrats en el propi espectacle.

Inauguració del pessebre

El dissabte 13 de desembre, a les 18.30 hores, tindrà lloc la inauguració del Pessebre, instal·lat, com és tradició, a la mateixa plaça de la Vila.

Badalona, 28 de novembre de 2014