Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Badalona celebra la seva primera Fira del Bolet

Comparteix


06/11/2014, 0:00h. - medi ambientturisme

Les activitats es faran els dies 13, 14 i 15 de novembre a la plaça de la Plana

Des del dijous dia 13 fins al dissabte 15 de novembre Badalona celebrarà a la plaça de la Plana la primera Fira del Bolet, organitzada per l’Ajuntament de Badalona amb el patrocini de Fruites i Verdures Miguel Cuevas. Es tracta d’una mostra on el públic podrà comprar varietats de bolets frescos, deshidratats i en conserva. També hi haurà demostracions i exposicions com ara “Els fongs: bolets i floridures” i l’”Exposició micològica de bolets”.

Coincidint amb la celebració de la Fira del Bolet, durant tota la setmana diversos restaurants de la ciutat oferiran en els seus establiments plats de degustació amb el bolet com a protagonista. A la Fira també es faran demostracions de cuina, degustacions i tast de bolets.

A més, de dijous a dissabte, hi haurà parades relacionades amb el món del bolet i la tardor que oferiran diverses activitats com els tallers de pasta fresca de bolets o de manualitats per a nens i adults.

Divendres, dia 14, i dissabte, dia 15, hi haurà un taller de manualitats per a nens i nenes i un altre de fotografia. Ambdós dies, a partir de les 13 hores, es podrà assistir a la presentació i degustació de la cervesa Boletus, i a partir de les 17 hores hi haurà diverses demostracions sobre com netejar i conservar els bolets o veure com es fan els cistells de bolets. Divendres, a les 19 hores, es presentarà el llibre de Ramon Pasqual Guia dels bolets dels Països Catalans.

Dissabte dia 15, a partir de les 17 hores, hi haurà també una mostra de ganivets forjats i a les 19 hores la conferència “El fascinant món dels bolets”, a càrrec de la biòloga Helena Fusté.

Badalona, 6 de novembre de 2014