Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

La Guàrdia Urbana deté el propietari de 8 gossos que es trobaven en una situació d’extrema desnutrició

Comparteix


30/10/2014, 0:00h. - seguretatsanitat

Els animals estaven abandonats en un espai molt reduït situat en una zona forestal de Pomar de Dalt

La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir ahir dimecres 29 d’octubre el propietari de 8 gossos que es trobaven abandonats i en una situació d’extrema desnutrició en un espai molt reduït situat en una zona forestal de Pomar de Dalt. De fet, un dels animals ja estava mort quan la Guàrdia Urbana va arribar al terreny on es trobaven aquests gossos després de rebre la trucada d’un ciutadà que els va alertar sobre aquesta situació.

Els agents que es van desplaçar fins al lloc dels fets van observar que els animals estaven abandonats i tancats en un espai reduït cobert per reixes i tanques, brut i ple d’excrements, amb dues casetes per als gossos i amb dos plats sense menjar i també sense aigua. Els gossos es trobaven en un evident estat de desnutrició.

Tenint en compte aquesta situació d’abandonament extrem, la Guàrdia Urbana va iniciar les gestions per poder recollir i traslladar els animals. Va ser en el moment en que els agents van tornar al lloc dels fets per procedir al trasllat dels animals acompanyats d’una empresa especialitzada, quan van trobar al mateix lloc el propietari dels animals al qual van detenir com a pressumpte autor d’un delicte relatiu a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics. Es tracta d’un home de 41 anys, veí de Sant Boi de Llobregat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat que l’Ajuntament denunciarà el propietari d’aquests gossos.

Badalona, 30 d’octubre de 2014