Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El proper dilluns 28 de juliol entra en funcionament de manera parcial el nou Centre d’Atenció Primària Gran Sol

Comparteix


25/07/2014, 0:00h. - sanitaturbanisme

En aquesta primera fase, una part dels ciutadans del barri de Llefià canviaran de centre d’atenció primària

L’alcalde de Badalona ha celebrat el fet que “després de molts anys d’espera, els veïns de Llefià i la Salut per fi podran utilitzar el nou CAP Gran Sol”

El proper dilluns 28 de juliol començarà a funcionar de manera parcial el nou Centre d’Atenció Primària Gran Sol, situat al carrer Doctor Bassols, 112-130. En aquest centre gestionat per l’Institut Català de la Salut hi treballaran, en aquesta primera fase d’inici d’activitat, metges de família, personal d’infermeria i personal d’atenció a la ciutadania.

A partir de l’entrada en servei del nou CAP Gran Sol, la ciutat de Badalona canvia la seva organització d’àrees bàsiques de salut (ABS). Per aquesta raó, una part dels ciutadans de Llefià canviarà de centre d’atenció primària. Tots els canvis que afecten a aquestes persones s’han comunicat de manera personalitzada des de l’Institut Català de la Salut. A més, s’han dut a terme altres accions comunicatives, com ara l’establiment d’un punt d’informació al CAP Llefià.

El desplegament dels serveis del nou CAP Gran Sol es farà de manera progressiva. A finals d’any estarà en funcionament tot el centre i el nou CAP donarà resposta en atenció primària, salut mental i consultes externes de les especialitats de cirurgia i dermatologia.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha celebrat el fet que “després de molts anys d’espera, els veïns de Llefià i la Salut per fi podran utilitzar el nou CAP Gran Sol des d’aquest mes de juliol”. “La prioritat del nostre govern és que els veïns de Badalona tinguin uns serveis públics de primera i en aquesta línia continuarem treballant”, ha afegit l’alcalde.

Badalona, 25 de juliol de 2014