Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el servei de lloguer de taquilles a les platges de l’Estació i dels Pescadors de Badalona

Comparteix


02/07/2014, 0:00h. - medi ambient

L’horari d’aquest nou servei serà de 10 a 18 hores

Aquest dimarts 1 de juliol ha començat a funcionar el lloguer de taquilles a les platges de l’Estació i dels Pescadors de Badalona, una de les novetats d’aquest any en la nova temporada de platja de la ciutat que, recordem, s’allargarà fins al diumenge 14 de setembre.

El servei de taquilles de pagament servirà perquè els usuaris de les platges puguin deixar les seves pertinences de forma segura en aquests espais, que estaran vigilats per personal del mateix servei. L’horari és de 10 a 18 hores.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea ha explicat que aquest nou servei “aporta un plus de qualitat a la platja de Badalona i és de gran utilitat per al públic en general, però sobretot per a aquelles persones que vagin soles a la platja o per als qui vagin a la platja a nedar o fer altres esports i necessitin un espai on poder guardar, amb seguretat, les seves pertinences”.

A part del lloguer de taquilles aquesta temporada trobem altres novetats a les platges badalonines com la creació d’una pista de Korfbal a la platja del Coco; el reforç del servei de lavabos a la Barca Maria, la ubicació d’un aparcabicicletes a la platja del pont del Petroli i l’ampliació de la passera del vestidor del servei d’acompanyament al bany de les persones amb mobilitat reduïda.

D’altra banda, les banderes blaves onegen des de fa uns dies a la platja del Cristall-Barca Maria, -entre la riera Canyadó i el passatge Cussó-; i a les platges del nou tram de passeig Marítim, entre el Port i l’avinguda de Martí Pujol (platges de l’Estació, pont del Petroli i Coco).

Badalona, 2 de juliol de 2014