Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Diumenge 6 de juliol, el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acull una activitat per conèixer el jardí de les papallones i l’hotel d’insectes

Comparteix


01/07/2014, 0:00h. - medi ambient

Aquesta activitat està promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona

Diumenge 6 de juliol, d’11 a 13 hores, el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acull una activitat per conèixer el jardí de les papallones i l’hotel d’insectes. Aquesta activitat està promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona.

Coneguem el jardí de les papallones i l’hotel d’insectes del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús és una visita guiada adreçada a tots els públics per conèixer aquest espai del parc on hi ha plantades espècies vegetals que afavoreixen la presència de papallones i ajuden a la seva alimentació i reproducció.

També es visitarà l’hotel d’insectes, una construcció feta amb materials molt senzills que proporciona refugi a nombrosos insectes beneficiosos i que actua com a lloc de posta de moltes espècies. També contribueix a la millora de la biodiversitat i amb la seva presència afavoreix la pol·linització, la biodiversitat i el control de les plagues, en el cas dels horts. A més, per la seva simplicitat i funcionalitat, un hotel d’insectes és un element pedagògic de primer ordre i ajuda a protegir espècies d’insectes que en els darrers anys han patit un fort declivi.

Per a qui participi en l’activitat, el punt de trobada és a la porta d’accés al parc des de la porta del carrer Sant Bru, a les 10.45 hores. Cal fer inscripció prèvia trucant a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, al telèfon 93 483 29 89 o bé enviant un mail a mediambient@badalona.cat.

Badalona, 1 de juliol de 2014