Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Cristina Garcia Molina i Lourdes Boïgues Chorro són les guanyadores dels premis literaris Ciutat de Badalona 2014 de Narrativa i Narrativa Juvenil

Comparteix


19/06/2014, 22:00h. - cultura

El Premi Betúlia de Poesia i el Premi de Teatre Breu han estat declarats deserts

L’Espai Betulia de Badalona ha acollit aquest dijous la celebració de la Nit Literària d’enguany

Aquest vespre ha tingut lloc, a l’Espai Betúlia Centre de la Paraula i les Lletres de Badalona, la Nit Literària, la cerimònia de lliurament dels premis literaris Ciutat de Badalona 2014.

En el decurs d’aquesta Nit Literària s’han donat a conèixer els noms dels guanyadors dels premis literaris Ciutat de Badalona convocats per l’Ajuntament de Badalona, per mitjà de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, i en col·laboració amb la llibreria El Full i les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla de Badalona.

Els guanyadors de l’edició d’aquest any han estat:

    • XXIII Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa – XXVII Premi Literari Països Catalans Solstici d’Estiu: Cristina Garcia Molina, de Granollers, amb l’obra Silenci a taula. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra, a càrrec de Viena Edicions, i un premi en metàl·lic de 2.000 euros. El jurat del Premi ha declarat finalista a Agustí Clua i Ferrer amb l’obra Paradís.

    • XVI Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil: Lourdes Boïgues Chorro, de València, amb l’obra Una lectura perillosa. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra a càrrec d’Edicions Bromera, i un premi en metàl·lic de 1.000 euros.

El Premi Literari Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch i el Premi de Teatre Breu Inicia’t han estat declarats deserts pels membres dels respectius jurats.

La Nit Literària, conduïda per l’actriu Míriam Tortosa, ha estat dedicada a la figura del poeta Joan Vinyoli, en homenatge al centenari del seu naixement. L’actor Joan Massotkleiner, acompanyat amb la guitarra de Toti Soler, ha recordat els versos del poeta amb l’espectacle Intensament Vinyoli.

El lliurament dels premis ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado.

Badalona, 19 de juny de 2014