Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

La Festa del Mar obre diumenge dia 15 de juny la temporada de platja a Badalona

Comparteix


11/06/2014, 0:00h. - medi ambient

El passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli, acollirà diverses activitats relacionades amb el mar

Aquest any, com a novetat, hi haurà un espectacle d’animació infantil que s’anirà representant a cadascuna de les guinguetes de la platja

La Festa del Mar obrirà diumenge dia 15 de juny la temporada de platja a Badalona. El passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli, acollirà diverses activitats relacionades amb el mar amb la intenció d’afavorir el contacte dels ciutadans amb aquest espai natural i lúdic de la ciutat des de múltiples perspectives. La Festa del Mar està organitzada per l’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, i compta amb el patrocini de les guinguetes de la platja.

La jornada començarà a les 10.30 hores del matí i es mantindrà fins al migdia, en les carpes que s’instal·laran sobre la passera de fusta que enllaça el passeig Marítim amb el pont del Petroli. L’Escola del Mar i prop de 20 institucions, entitats i associacions relacionades amb el mar oferiran informació sobre diversos aspectes dels ecosistemes marins. A més es duran a terme activitats com batejos de rem o vela, visites al quetx Ciutat Badalona o, per als més petits, conta contes i tallers d’estels mariners, maquillatge i plastilina, entre altres.

Aquest any, com a novetat, hi haurà un espectacle d’animació infantil que, durant tot el matí, s’anirà representant a cadascuna de les guinguetes de la platja.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha comentat que “la Festa del Mar és una manera festiva, lúdica i educativa d’inaugurar la temporada de platja. A més, ofereix la possibilitat de conèixer els múltiples vessant que pot oferir aquest espai emblemàtic de la ciutat que és el litoral”.

Us adjuntem el llistat d’activitats i d’entitats participants.

Badalona, 11 de juny de 2014