Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Aquest proper dissabte 7 de juny se celebra una nova edició de l’Endimoniada, la cursa de muntanya nocturna de Badalona

Comparteix


04/06/2014, 0:00h. - esports

L’itinerari de la cursa consta de 18 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 570 metres positius

Aquest proper dissabte, 7 de juny, se celebra la quarta edició de l’Endimoniada, la cursa de muntanya nocturna que organitza el Centre Excursionista de Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’objectiu de la competició és difondre la pràctica esportiva de muntanya i realitzar una activitat responsable i respectuosa amb el medi ambient.

La cursa consta de 18 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 570 metres positius, i la superfície de l’itinerari és 85 per cent terra i 15 per cent asfalt. La cursa començarà a les 21.30 hores i té fixada l’hora de tancament en les 00.15 hores. La sortida i l’arribada seran al passeig de la Rambla, davant l’estàtua de Roca i Pi.

Aquest mes de març l’Endimoniada va ser guardonada com a millor cursa de muntanya 2013 per votació dels membres de CorreBDN, club esportiu popular de la ciutat de Badalona.

Aquest any s’espera que hi participin prop de cinc-centes persones. Recordem que els guanyadors de l’any passat van ser Javi Delgado López, amb un temps de 1.14.25 h, i Elena Hidalgo Valls, que va trigar 1.33.50 h.

Més informació: www.cebadalona.org i http://www.endimoniada.org/.

El regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, donarà el tret de sortida de la cursa i lliurarà els trofeus.

Badalona, 4 de juny de 2014