Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’Ajuntament de Badalona ha ofert una recepció al ballarí David Navarro Yudes guardonat amb diversos premis internacionals

Comparteix


21/05/2014, 0:00h. - cultura

La recepció ha tingut lloc aquest vespre al saló de plens de l’Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha rebut aquest vespre al saló de plens de l’Ajuntament al ballarí badaloní David Navarro Yudes, en un acte que ha comptat amb la presència de diversos regidors municipals. Aquest ha estat un reconeixement als èxits aconseguits pel jove en el món de la dansa.

Navarro va començar a ballar a Badalona quan tenia quatre anys. Aquest curs acabarà la seva formació a l’Académie Princesse Grace de Mònaco dirigida per Luca Masala. Amb només 17 anys ha estat un dels vuit guanyadors de la quaranta-dosena edició del Prix de Lausanne, celebrat el passat mes de febrer a Suïssa. També ha obtingut la medalla de bronze i premi com a millor artista reconegut del Youth American Grand Prix de dansa, celebrat el passat mes d’abril a Nova York, EUA.

Gràcies a la beca obtinguda a Lausanne serà, durant un any, membre del Royal Ballet de Londres.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat a David Navarro Yudes pels èxits obtinguts i ha considerat que “amb 17 anys mostra un talent que el portarà molt lluny. El reconeixement internacional ja el té”. “A més, els premis que ha obtingut en diversos llocs del món el converteixen en un ambaixador de la nostra ciutat”, ha afegit Garcia Albiol.

Badalona, 21 de maig de 2014