Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El setmanari El TOT dóna 4.000 fotos del seu arxiu al Museu de Badalona

Comparteix


21/02/2014, 0:00h. - comunicaciócultura

La donació s’ha realitzat com a part dels actes organitzats amb motiu del 30è aniversari de la publicació

El setmanari El TOT ha donat prop de 4.000 fotos del seu arxiu al Museu de Badalona. La donació forma part dels actes organitzats amb motiu del 30è aniversari de la publicació. L’acte de lliurament ha tingut lloc avui al mateix Museu en presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

Els propietaris de la revista, Francesca i Manel Subirats, han fet la donació d’aquest fons que rep el nom de Núria Ferrer Padrós/TOT Badalona. Són aproximadament 2.000 fotografies en suport paper, i altres 2.000 en suport digital.

Segons l’acord subscrit, les fotos passen a ser de titularitat del Museu de Badalona, de manera gratuïta i en exclusiva. El Museu, per la seva banda, integrarà l’arxiu al seu fons, i el posarà a l’abast dels investigadors i del públic en general. A més, es garantirà la conservació de les imatges, i es documentaran i catalogaran per facilitar la seva consulta i difusió. Les fotografies es podran publicar amb el crèdit pertinent.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha agraït la donació efectuada pels propietaris d’El TOT i ha afirmat que “amb aportacions com aquesta podem preservar per al futur imatges que expliquin com era aquesta ciutat a finals del segle XX i principis del XXI”.

Badalona, 21 de febrer de 2014