Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Un innovador espectacle audiovisual es projectarà a la façana de la Casa de la Vila de Badalona durant la campanya de les Festes de Nadal

Comparteix


05/11/2013, 0:00h. - via públicaconsumeconomia

Un arbre de Nadal de 10 metres d’alçada tornarà a presidir la plaça de la Vila i s’amplia el nombre de carrers que tindran llums nadalenques

Un innovador espectacle audiovisual es projectarà a la façana de la Casa de la Vila de Badalona durant la campanya de les Festes de Nadal. Aquesta és una de les principals novetats que hi haurà en l’enllumenat i el guarniment de la ciutat que tornarà a comptar amb un arbre de Nadal de 10 metres d’alçada en el centre de la plaça de la Vila. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, i la regidora de Comerç, Consum, Turisme i Promoció Econòmica, Rosa Bertran, han explicat avui aquestes i altres novetats de la il·luminació nadalenca d’enguany.

L’espectacle audiovisual que es projectarà a la façana de la Casa de la Vila aprofitarà l’arquitectura de l’edifici per presentar motius nadalencs. L’espectacle, de 5 minuts de durada, s’estrenarà el dissabte 7 de desembre a les 18 hores, i es faran passis cada 20 minuts fins a les 20.30 hores.

La plaça de la Vila tornarà a estar presidida per un arbre de Nadal de característiques similars als dels dos anys anteriors però amb novetats tecnològiques. També estaran ornamentats els 2 xiprers i, per primera vegada, les 2 palmeres de la plaça. A més, les finestres i el balcó de la Casa de la Vila tindran il·luminacions especials. L’acte d’encesa de les llums tindrà lloc el dissabte 30 de novembre. La plaça de la Vila acollirà també la bústia perquè els nens i les nenes enviïn les seves cartes als Reis Mags.

Una altra de les novetats d’aquest any és que hi haurà llums de Nadal per primer cop patrocinats als eixos comercials del passeig de la Salut, i els carrers Pérez Galdós, Independència i Prim. També s’il·luminaran de forma especial la Via Augusta, la rambla de Sant Joan i l’avinguda Marquès de Sant Mori. L’acte d’encesa d’aquestes llums es farà el divendres 29 de novembre.

Pel que fa a les afectacions de trànsit, tots els dissabtes del mes de desembre es tallarà la circulació al carrer Francesc Layret, entre l’avinguda de Martí Pujol i el carrer Jaume Borràs, a partir de les 18 hores. L’Ajuntament posarà en marxa un dispositiu per minimitzar les molèsties que aquest fet pugui ocasionar a alguns aparcaments privats, proveint-los de places a l’aparcament públic de Pompeu Fabra.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “l’objectiu del Govern municipal és que Badalona esdevingui una ciutat atractiva i acollidora durant el Nadal per als badalonins i també per als veïns d’altres municipis”. Garcia Albiol s’ha mostrat convençut que “l’espectacle audiovisual atraurà a molta gent i per aquesta raó s’està treballant per tal que es pugui repetir també els dissabtes 14 i 21 de desembre amb els mateixos horaris”. “Volem que la gent que vingui per Nadal a Badalona pugui passar-s’ho bé, passejar i comprar a les botigues de la ciutat, gaudint d’un ambient nadalenc”, ha afegit.

Badalona, 5 de novembre de 2013