Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’alcalde de Badalona s’ha reunit avui amb el ministre d’Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente

Comparteix


27/06/2013, 0:00h. - alcaldiamedi ambienturbanisme

Xavier Garcia Albiol ha plantejat a Miguel Arias Cañete la necessitat de trobar la solució que permeti, d’acord amb la Llei de Costes, desbloquejar la construcció de l’hotel previst al Port

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat de la vice-presidenta tercera de la Mesa del Congrés dels diputats, Dolors Montserrat, s’ha reunit avui a Madrid amb el ministre d’Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, Miguel Arias Cañete. L’alcalde de Badalona ha plantejat al ministre la necessitat de trobar la solució que permeti, d’acord amb la Llei de Costes, desbloquejar la construcció de l’hotel de 4 o 5 estrelles previst en l’entorn més immediat del port de la ciutat, ja que la construcció d’aquest equipament topa amb dificultats de caràcter tècnic. Recordem que els terrenys on s’ha de situar aquest hotel es troben en zona de domini portuari maritimoterrestre.

L’alcalde de Badalona ha explicat que ha trobat “una gran predisposició per part del ministre d’Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente per ajudar a la ciutat i per intentar trobar una solució que permeti tirar endavant la construcció d’aquest hotel”. En aquest sentit, l’alcalde ha destacat que el director general de Sostenibilidad de la Costa y del Mar del Ministeri es desplaçarà pròximament a Badalona.

Xavier Garcia Albiol ha recordat que la construcció d’aquest hotel està prevista des de l’inici del Port, l’any 2002. “Després d’11 anys en que no s’ha estat capaç de desenvolupar aquest projecte, en aquests moments de crisi econòmica és quan veiem més que mai l’oportunitat de fer-ho i estem en condicions de poder trobar un promotor que tiri endavant aquest equipament hoteler a Badalona i doni viabilitat al projecte econòmic del conjunt del Port”, ha afegit.

D’altra banda, l’alcalde també ha plantejat al ministre que, un cop finalitzat el passeig Marítim fins al port, es pugui començar a plantejar, en el moment que la situació econòmica millori, l’ampliació d’aquest passeig en direcció a Sant Adrià del Besòs.

Badalona, 27 de juny de 2013