Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El Centre Cívic Can Cabanyes acull aquest proper dissabte la Festa Indiana

Comparteix


22/05/2013, 0:00h. - cultura

La degustació de tripa amb cigrons, les actuacions musicals i el mercat indià són algunes de les activitats de la Festa

El Centre Cívic Can Cabanyes serà l’escenari aquest proper dissabte 25 de maig de la Festa Indiana, una trobada on es barregen la història de la mateixa masia de Can Cabanyes i de les masies de Badalona, amb diverses activitats com la degustació de cigrons estofats amb tripa, les actuacions musicals o l’establiment d’un mercat indià.

La Festa tindrà uns actes previs divendres 24 de maig a la tarda amb la representació d’un conte sobre l’Àfrica a càrrec del Teatre Infantil Ubuntu i una xerrada sobre la masia de Can Cabanyes. A més, en el Centre Cívic es pot visitar l’exposició “Les masies de Badalona”.

Dissabte 25 de maig s’iniciaran les activitats amb l’obertura a les 10 del matí del Mercat Indià, els beneficis del qual aniran destinats a l’Obra Social de Sant Joan de Deu. Després hi haurà una demostració de puntes de coixí, tallers infantils de disfresses i maquillatge, uns contacontes amb percussió i danses africanes sobre històries de la masia, i animació amb balls com salsa, bachata o merengue.

A la tarda s’organitzaran tallers infantils de manualitats, una xerrada sobre com menjaven els indians i tot un seguit de quadres de ball que actuaran des de les 17.15 hores i fins a les 20.30 amb els grups Tacón del Duende; AMPA Joan Miró; Grup de Ball Can Cabanyes; AV Fondo Sistrells; AV Nova Lloreda Nord; la cantautora Diana; AV Complex Catalunya; Hierbabuena y Azabache del Centro Cultural la Esperanza; Juan de Araceli i Sanacay, de la Casa de Huelva de Badalona; Esencia Rociera de Badalona; i el Coro Rociero Raíces de la Esperanza, pertanyent a ACRA Ciudad de Badalona.

Un cop acabades les actuacions, a les 20.30 hores, s’iniciarà un dels moments més esperats de la Festa Indiana: la degustació de tripa amb cigrons, un sopar popular, amb un preu de 2 euros, a càrrec de les entitats del districte i el Centre Cívic Can Cabanyes.

Badalona, 22 de maig de 2013