Cercador
V3.28
Menu
Ets a:

L’alcalde visita el proper dilluns l’Escola Feliu i Vegués on recentment han finalitzat les obres de millora del centre

Comparteix


03/07/2013 11:00 PM - educacióurbanisme

Els treballs han consistit en la reparació de la coberta i la restauració de dues façanes de l’edifici

Aquest curs s’han realitzat obres de millora a l’escola pública de primària Feliu i Vegués del barri de Llefià. Els treballs han consistit en la reparació de la coberta i la restauració de dues façanes de l’edifici.

Les actuacions, que es van iniciar a finals de novembre passat, han consistit en la substitució de la impermeabilització de la coberta de l’edifici i en la restauració de les dues façanes que quedaven per reparar, la nord i l’est, on s’han reparat fissures, s’ha pintat i s’han canviat les finestres i els caixons de les persianes. Les altres dues façanes, la sud i la oest es van rehabilitar l’any 2010. Les obres han tingut un cost total de 147.082,83 euros.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, visitarà l’escola, situada al carrer de Sírius, 2A, del barri de Llefià, el proper dilluns, 11 de març a les 16.30 hores, acompanyat del regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández.

Garcia Albiol ha mostrat la seva satisfacció per l’acabament de les obres en considerar que “les actuacions realitzades milloren de manera notable l’estat de les instal·lacions d’aquesta escola i fan possible que la tasca educativa es pugui realitzar en millors millors condicions”.

Badalona, 8 de març de 2013

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat