Cercador
V3.20
Menu
Ets a:

L’Ajuntament construeix dues rampes adaptades al passatge del Riu Segre per facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda

Comparteix


03/07/2013 11:00 PM - urbanismevia públicamobilitat

Amb aquesta actuació es dóna resposta a les demandes que els veïns de la zona venien realitzant fa anys i es milloren les condicions de mobilitat

L’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àrea de Via Pública i Mobilitat, ha construït dues noves rampes al passatge del Riu Segre, al barri de Nova Lloreda, que substitueixen les dues que hi havia en aquest espai però que no estaven adaptades per a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes noves rampes tenen el pendent adequat que permet als veïns amb problemes de mobilitat poder desplaçar-se amb facilitat. Les obres han servit també per ampliar les escales, col·locar noves baranes i treure les rampes existents, amb una inclinació excessiva.

Amb aquesta actuació es dóna resposta a les demandes que els veïns de la zona venien realitzant fa anys. El regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, ha declarat que amb aquesta intervenció “es milloren les condicions de mobilitat per a la població en general i, especialment, de les persones més grans o amb alguna discapacitat física”.

Badalona, 8 de març de 2013

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat