Cercador
V3.22
Menu
Ets a:

El Centre Cultural l’Escorxador Nau-3 és l’escenari del nou espectacle de la companyia badalonina Sarruga

Comparteix


03/06/2013 11:00 PM - cultura

Hannavas: la festa es podrà veure dissabte 9 de març en sessions de migdia i tarda

El Centre Cultural l’Escorxador Nau-3 és l’escenari el proper dissabte 9 de març del nou espectacle de la companyia badalonina Sarruga, Hannavas: la festa. Aquest espectacle de carrer, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, vol traslladar als espectadors fins a la sabana africana amb espectaculars elements visuals.

Sarruga Produccions va néixer l’any 1994 a Badalona. Aquesta companyia de teatre de carrer va crear des del principi un nou concepte d’espectacle, amb un llenguatge innovador, on la part plàstica és la més important. En les seves produccions juguen amb l’efecte visual i el sonor i transformen els espais quotidians en un món fantàstic.

En el cas de Hannavas:la festa, després de treballar amb figures d’insectes, peixos i rèptils gegants, Sarruga Produccions ha volgut endinsar-se en la vida dels grans mamífers africans. Els espectadors podran veure l’arbre Akasya, la girafa mare, Twiga i la seva filla Sambah; i l’elefant Tembo i la seva cria Tembito. Hi haurà a més, música en directe, i també enregistrada amb la participació de diferents grups musicals i DJ’s.

El Centre Cultural l’Escorxador Nau-3 també acollirà una exposició sobre la trajectòria de la companyia que s’allargarà fins al proper 22 de març.

Hannavas: la festa es podrà veure dissabte 9 de març en dues sessions, de 12 a 14 hores, i de 16 a 19 hores. L’entrada és gratuïta.

Badalona, 7 de març de 2013

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat