Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’Espai Betúlia acull des del proper dijous 29 de novembre l’exposició ‘La ferida lluminosa, s.l.’

Comparteix


27/11/2012, 0:00h. - cultura

La mostra, que es podrà veure fins al 9 de febrer, presenta l’obra d’un grup d’artistes que proposa una experiència creativa en grup

L’Espai Betúlia acull des del proper dijous l’exposició ‘La ferida lluminosa, s.l.’, una mostra que presenta les obres pictòriques elaborades per un grup d’artistes que s’autoanomenen amb el mateix nom de l’exposició. La regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, assistirà a la inauguració de l’exposició que tindrà lloc aquest dijous 29 de novembre, a les 19 hores. La mostra es podrà visitar fins al proper 9 de febrer de 2013.

Amb un títol inspirat en l’obra de Josep Maria de Sagarra, un grup d’artistes que han decidit anomenar-se de La ferida lluminosa, S.L., proposen al visitant una particular experiència creativa. Els artistes plàstics són Rufino Mesa, Adelaida Murillo, Dolors Puigdemont, Assumpció Mateu, Rosa Cortés i les escriptores Glòria Bosch i Teresa Costa-Gramunt.

Si bé l’obra es presenta en grup, no parteix inicialment d’un projecte conjunt, sinó d’una colla de creadors que, havent realitzat el seu treball de manera individual i seguint el seu propi fil d’evolució artística, troben punts de connexió en l’evolució d’aquest treball. Tots arriben a la conclusió que els canvis estètics que s’han produït són producte de la seva evolució interna.

Les paraules ‘ferida’ i ‘lluminosa’ componen una figura poètica que lliga conceptes aparentment contraris, però que junts esdevenen complementaris. En la imatge d’una ferida-obertura l’artista i l’espectador poden trobar punts de contacte.

La mostra presenta diverses activitats complementàries:

  • El 10 de desembre, a les 19 hores, hi haurà una visita comentada a l’exposició amb alguns dels artistes

  • El 16 de gener, a les 19 hores, hi haurà una taula rodona amb el nom ‘Dreceres creatives’, amb alguns dels artistes

  • El 8 de febrer, a les 20 hores, hi haurà un recital on Antoni Subirana cantarà obres de Josep Maria de Sagarra

L’horari de l’Espai Betúlia, ubicat al carrer d’Enric Borràs 43-47, és el següent:

  • Dilluns, de 16 a 20.30 hores

  • De dimarts a divendres, d’11 a 14 hores, i de 16 a 20.30 hores

  • Dissabte, de 10 a 14 hores

  • L’Espai Betúlia romandrà tancat el dia 7 de desembre, i del 22 de desembre a l’1 de gener, ambdós inclosos

Badalona, 27 de novembre de 2012