Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

S'inicia el servei de control de qualitat de la neteja viària i de la recollida dels residus de Badalona

Comparteix


04/07/2012, 0:00h. - via públicaneteja

L'objectiu és la millora de la neteja que a Badalona efectua l'empresa FCC

Aquests dies s'ha posat en marxa el servei de control de qualitat de la neteja viària i de la recollida de residus a Badalona. Dos anys després de la posada en marxa de l'actual contracte de neteja, adjudicat a l'empresa FCC, el nou servei té per objectiu la millora contínua de la prestació.

El control de qualitat es contempla en l'oferta tècnica i econòmica de l'empresa adjudicatària FCC i es valora en un cost de 25.000 euros anuals, inclosos ja en el pressupost aprovat, i per un període de 4 anys. L'àmbit d'actuació són els serveis de neteja viària, recollida de residus, manteniment de contenidors i gestió de les deixalleries.

El regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gràcia, considera que amb aquest control de qualitat “es garanteix que la neteja viària i la recollida de residus a Badalona es duguin a terme d'una manera eficaç i amb una millora continua de la prestació”.

L'encarregada de fer el control és Lovic SL, una empresa amb àmplia experiència en el sector del disseny i control de serveis urbans. Entre les tasques que durà a terme hi ha la inspecció i el control del servei mitjançant l'establiment d’indicadors de mesura del grau de netedat, el seguiment de la conservació de les xarxes de contenidors; i la revisió anual de les instal·lacions de les deixalleries.

Badalona, 4 de juliol de 2012