Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El proper diumenge es podrà seguir també la final de l’Eurocopa de futbol a través de la pantalla gegant instal·lada al parc del Gran Sol

Comparteix


28/06/2012, 0:00h. - esports

Prop de 5.000 persones van veure ahir la transmissió de la semifinal entre Espanya i Portugal en aquest parc del barri de Llefià

Badalona tornarà a viure en directe a través de la pantalla gegant instal·lada al parc del Gran Sol la transmissió d’un partit històric de la selecció espanyola. Serà el proper diumenge 1 de juliol amb motiu de la final de l’Eurocopa 2012 que es disputarà a Kiev. Ahir dimecres, en el partit de la semifinal que va enfrontar Espanya i Portugal, prop de 5.000 persones van seguir en directe la transmissió en directe del partit a través d’aquesta pantalla de 40 metres quadrats situada en aquest parc del barri de Llefià.

La convocatòria d’aquest diumenge al parc del Gran Sol s’ha situat novament a les 19.45 hores, una hora abans que comenci el partit, ja que també en aquesta ocasió la festa estarà amenitzada per un discjòquei.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció per la gran quantitat de veïns de Badalona que ahir dimecres van anar a Llefià per veure la transmissió de la semifinal de l’Eurocopa, així com també alguns procedents d’altres municipis. Garcia Albiol ha dit que “la instal·lació d’aquesta pantalla gegant ha estat un èxit com ho demostra el fet que gairebé 5.000 persones vinguessin a Llefià per veure el partit”. “Badalona tindrà aquest diumenge una nova oportunitat per mostrar el seu suport a la selecció espanyola” ha afegit.

Recordem que la instal·lació d’aquesta pantalla gegant a Badalona ha estat patrocinada per l’empresa Clear Channel.

Us adjuntem unes fotografies del parc del Gran Sol d’ahir dimecres a la nit.

Badalona, 28 de juny de 2012