Cercador
V3.20
Menu
Ets a:

L’Ajuntament de Badalona comença a emetre els plens en directe a través del web municipal

Comparteix


09/22/2011 10:00 PM - comunicacióple

La sessió del proper dimarts 27 de setembre ja es podrà seguir a través del web www.badalona.cat en fase de proves

Els plens municipals es podran seguir en directe a partir d’aquest mes a través del web municipal www.badalona.cat. Concretament, la sessió del proper dimarts 27 de setembre, que comença a les 18 hores, es podrà seguir a través de l’apartat del web municipal “Badalona en directe”.

L’acció d’emetre els plens municipals en directe per internet és un nou exemple de la voluntat del Govern municipal per millorar la comunicació amb la ciutadania i oferir la màxima transparència. Recordem que els plens ordinaris de l’Ajuntament de Badalona se celebren els últims dimarts de cada mes.

Des d’un punt de vista tècnic, l’emissió dels propers dos plens municipals serà en fase de proves, encara que tothom qui vulgui podrà accedir amb normalitat des de el seu PC i/o dispositiu mòbil. El departament de Sistemes i Tecnologies de la Informació ha utilitzat el software gratuït Livestream i recursos propis per a la posada en servei del projecte amb l’objectiu que l’emissió dels plens no representi cap despesa per a les arques municipals.

Els usuaris que vulguin seguir el Ple podran accedir a través de: http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=en_directe. Un cop s’hagi establert la connexió, els usuaris veuran en primer lloc un anunci publicitari, apte per a tots els públics, i a continuació accediran a l’emissió del Ple. Eliminar l’emissió d’aquest anunci inicial hauria tingut un cost per a l’Ajuntament de 3.600 euros anuals, per la qual cosa s’ha descartat l’opció i es manté l’emissió de l’espot.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, assistirà aquest proper dilluns 26 de setembre, a les 13.15 hores, a una sessió de proves que el Departament de Sistemes i Tecnologies de la Informació farà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Badalona

Badalona, 23 de setembre de 2011

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat