Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Nomenament dels representants de l’Ajuntament de Badalona en diversos organismes

Comparteix


13/07/2011, 0:00h. - plecartipàs

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió extraordinària celebrada aquest dimarts 12 de juliol els regidors que a continuació s’esmenten com a representants de l’Ajuntament de Badalona diferents organismes.

Nomenament de la regidora Sònia Egea Pérez com a representant de l’Ajuntament de Badalona davant el Consorci per la Defensa de la Conca del Riu Besòs.

Nomenament de la regidora Mª Jesús Hervàs Mínguez i el regidor Ramón Riera Macia com a representants de l’Ajuntament de Badalona en el Consorci local per al Desenvolupament de les xarxes de Telecomunicacions i de les noves Tecnologies (LOCALRET).

La regidora Mª Jesús Hervàs Mínguez es designa representant en la Junta de Demarcació Barcelona-Besòs.

Nomenament del regidor David Gómez Villar com a representant titular i el regidor Miguel Jurado Tejada com a representant suplent de l’Ajuntament de Badalona davant el Consell Rector del Govern Territorial de Salut del Barcelonès Nord i Baix Maresme.

Nomenament de la regidora Sònia Egea Pérez com a representant de l’Ajuntament de Badalona davant la Comissió Política del Litoral.

Nomenament com a representant de l’Ajuntament de Badalona en l’Assemblea General i Consell d’Administració del Consorci Parc de la Serralada de Marina la regidora Sònia Egea Pérez.

Nomenament de la regidora Mª Jesús Hervàs Minguez, representant de l’Ajuntament de Badalona en el Consell del Consorci de Comunicació Local.

Nomenament del representant de l’Ajuntament de Badalona en el Ple del Consorci per a la Normalització Lingüística el regidor Juan Fernández Benítez.

Nomenament com a representants de l’Ajuntament de Badalona en el Consell del Centre del CNL Badalona-Sant Adrià, dels regidors Juan Fernández Benítez i Montserrat Salgado Romero

Nomenament del regidor David Gómez Villar com a representant de l’Ajuntament de Badalona en el Consorci de Salut i Atenció Social de Catalunya (abans Consorci Hospitalari de Catalunya) i en la Comissió de Salut Pública del Consorci (abans Comissió de gestió social).

Nomenament de l’alcalde, Xavier Garcia Albiol i del regidor Ramón Riera Macia com representants de l’Ajuntament de Badalona davant l'associació Pacte industrial de la regió Metropolitana de Barcelona.

Nomenament del regidor Miguel Jurado Tejada com a representant de l’Ajuntament de Badalona davant el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Nomenament dels regidors Miguel Jurado Tejada i Juan Fernández Benítez com a representants de l’Ajuntament de Badalona en el Patronat de la Fundació Pisos de Lloguer.

Nomenament del regidor David Gómez Villar com a representant de l’Ajuntament de Badalona en la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut germans Trias i Pujol.

Nomenament de l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, com a representant de l’Ajuntament de Badalona en el patronat de la Fundació Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

Els dictàmens s’han aprovat amb els vots favorables del grup municipal del PP. Els grups municipals del PSC, CiU i ICV-EUiA s’han abstingut.

Badalona, 13 de juliol de 2011