Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Avui s’ha signat el contracte de col·laboració entre el Centre Especial de Treball CALTOR i l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas

Comparteix


12/02/2010 11:00 PM - treball

18 treballadors discapacitats i un monitor desenvoluparan a partir del proper mes de gener la seva activitat laboral a FCC en la realització del servei de neteja de la ciutat

L’alcalde de Badalona Jordi Serra, ha assistit avui divendres a l’acte de signatura d’un acord de col·laboració entre el Centre Especial de Treball CALTOR i l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), adjudicatària del servei de neteja de la ciutat. La signatura d’aquest contracte d’enclavament ha anat a càrrec del director provincial de Medi Ambient de FCC, Martí Juanola, i del president de la Fundació bdncapç, Joan Brió.

Mitjançant la signatura d’aquest acord, CALTOR col·laborarà amb FCC en la realització del servei de neteja de la ciutat i aportarà 18 treballadors amb discapacitat i un monitor, els quals a partir del proper mes de gener desenvoluparan la seva activitat laboral a FCC.

CALTOR és el Centre Especial de Treball d’aquesta fundació pública, sense ànim de lucre, impulsada pel Departament de Treball i l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, que té com a objectius prestar serveis a les persones amb discapacitat; i afavorir la inserció laboral a l’empresa ordinària de les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social.

La durada d’aquest contracte d’enclavament serà de tres anys. Un cop esgotat aquest contracte, FCC incorporarà a la seva plantilla aquests treballadors amb discapacitat.

Tot i que ja s’han realitzat altres processos d’inserció laboral de treballadors discapacitats en empreses del mercat ordinari de treball, aquest serà el primer contracte d’enclavament d’aquestes característiques que signen tant CALTOR com FCC.

Badalona, 3 de desembre de 2010

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat