Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

exposició Exposició 'Elogi del malentès'


Exposició 'Elogi del malentès'


La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona (carrer de Francesc Layret, 78-82) acull des del dimarts 3 novembre fins al 17 de gener de l’any vinent l’exposició itinerant “Elogi del malentès”. Les obres de catorze artistes conviden al visitant a reflexionar sobre el conflicte que genera el malentès i l’oportunitat de descobrir un nou punt de vista. L’exposició ho fa amb una mostra d’art contemporani utilitzant les arts plàstiques i audiovisuals.

Les obres exposades corresponen a les artistes Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala i la comissària de l’exposició és la historiadora de l'art i crítica cultural, Joana Hurtado.

Horari de visita de la mostra :

Tardes: dimarts a dissabte de 16.30 a 20 h

Matins: dissabtes i diumenges d’11 a 14 h

La Sala Josep Uclés ha implementat totes les mesures higièniques i sanitàries establertes per les autoritats amb l’objectiu que els visitants puguin gaudir d’una visita segura No obstant això, l’exposició es completa amb una sèrie d’activitats vinculades com conferències, tallers i visites guiades per a col·lectius com escolars o de persones grans, que s’hauran de concretar en funció de l’evolució de les mesures sanitàries que s’estableixen per evitar la propagació de la Covid-19.

Més informació sobre l’exposicióInformació bàsica

Inici: 04/11/2020 00:00 h.
Fi: 17/01/2021 00:00 h.


CENTRE CULTURAL EL CARME Finestra nova

Adreça: C/ Francesc Layret, 78-82 -1
CP.: 08911

Horari: Tardes de dimarts a dissabte de 16.30 a 20 h. Matins dissabtes i diumenges d'11 a 14 h


Ho organitza:
AJUNTAMENT DE BADALONA Finestra nova


Comparteix