Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

cultural Jornada "El poble quan balla: els seguicis populars. Reflexió entorn la festa."


El poble quan balla: els seguicis populars. Jornada sobre folklore tradicional.


Jornada sobre el folklore tradicional en mans d’experts de Catalunya en festes al carrer per debatre sobre la festa al carrer, els balls en cercavila, els seguicis festius i les processons.

Al llarg de la jornada intervindran representants i experts en cultura popular, processons, cercaviles o festes majors de municipis com Lleida, Vic, Reus; Cervera, Igualada o El Vendrell. Així mateix, tindran lloc taules rodones i debats entorn d’aquest patrimoni cultural que són les diferents expressions de la festa popular al carrer.

Aquestes seran les terceres jornades sobre folklore que tindran lloc a Badalona i estan organitzades per la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana, la Colla de Geganters de Badalona i l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració del Museu de Badalona.

Les persones interessades es poden inscriure en l’enllaç següent: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduIVCOLdmr-CUdXViJLSrN2HwpjT8WryVbrxTi2XW_MLDuGQ/viewformInformació bàsica

Inici: 26/10/2019 09:00 h.
Fi: 26/10/2019 20:30 h.


MUSEU DE BADALONA Finestra nova

Adreça: Pl. Assemblea de Catalunya, 1
Web: http://www.museudebadalona.cat
Telèfon: 933841750
Correu e.: info@museudebadalona.cat
CP.: 08911


Comparteix