Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Centre Cívic Dalt la Vila, programació tallers i activitats tardor'2018Centre Cívic Dalt la Vila, programació tallers i activitats tardor’2018

Cursos i tallers

Cursos oficials de català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística

  De dilluns a dijous, en horari de mati i tarda, depenent del nivell

Cursos de l’Escola de música moderna de Badalona, de dilluns a divendres, en horari de matí i tarda, dependent de la matèria.

  - Instruments (baix, bateria, cant i ensemble de cant, clarinet, contrabaix de jazz, flauta, guitarra, guitarra flamenca, percussions multi ètniques, piano, saxo, trombó, trompeta, ukulele i vibràfon)

  - Harmonia

  - Col·lectives instrumentals (conjunt professional, combo, improvisació professional, bigband, combolatin, combo flamenc, combofree / avantgarde, conjunt elemental (iniciació a conjunt), conjunt pop rock, combo de veus (coral), improvisació elemental (iniciació a la improvisació), grup de percussió, steeldrums, woodbrassensemble, grup de guitarra flamenca (classe en grup), grup ritmes avançats)

  - Lectura a vista de guitarra

  - Perfeccionament tècnic guitarra (guitar fitness)

  - Llenguatge musical (teoria bàsica de l'harmonia, dictats, educació del ritme, educació de l'oïda, transcripcions).

  Ho organitza: Escola de música moderna de Badalona (EMMB)

  Horari de consultes: de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h, a secretaria de l’Escola de música

  Per a més informació: al telèfon 93 464 73 39, al correu embsecretaria@telefonica.net i a la web https://sites.google.com/site/emmbadalona/pla-d-estudis

Tallers de puntes de coixí:

  Grup 1: els dimarts de 9.30 a 12.30 h

  Grup 2:els dimarts de16 a 19 h

  Grup 3: els divendres de 16 a 19 h.

  Ho organitza l'Associació de Puntaires Montserrat Niubó

  Les puntes de coixí és un art tèxtil que consisteix en elaborar unes filigranes fines i complexes a partir de l'ús d'un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí. Les puntes al coixí, o boixets són un treball artesanal de fil, delicat i de gran bellesa, fruit d'entrecreuats i moviments fàcils. És una de les poques artesanies que ha resistit la mecanització i les produccions industrialitzades.

Taller de Ceràmica creativa (adults):

  Grup 1: els dimecres, de 19 a 21 h

  Grup 2:els divendres, de 19 a 21 h

  Ho organitza: associació Fet amb art.

  ‘T'acompanyem en la formació i creació en ceràmica en un espai amable i relaxat que convida a aturar-se donant forma a una nova versió del teu dia a dia’.

Taller de patchwork:

  Grup 1: els dimecres, de 10 a 12 h

  Grup 2:els divendres, de 17 a 19 h

  Ho organitza l'Associació de dones Badapatch

  Tots tenim a casa trossos de roba. El patchwork és una tècnica de costura que ens permet crear noves peces i accessoris unint aquests trossos de tela. Aprendràs tot el que es pot fer jugant amb robes de colors, estampats i textures. Aprofita, vine i crea peces noves i divertides a partir de retalls.

Altres activitats regulars:

Reunió de l’Unió de Radioaficionats de Badalona (URE), els dimarts de 19 a 21 h. Per a més informació: http://www.ea3ubr.cat/www.a3ubr.cat/Inicio.html

El representant de la coordinadora dels esplais catalans al Barcelonès nord, Esplac, acostuma a estar present els dimarts, en horari de matí i tarda.

Cicle de concerts 'Per fi és dilluns!', tots els dilluns a partir de les 20 h

  Entrada lliure

Altres:

Jornada ‘Espai CIUTAT’ de formació i orientació per a totes les famílies amb infants en centres d’educació primària(nens/es de 6 a 12 anys), dintre del Programa de Formació de Famílies d’escoles Bressol, Especial, Infantil, Primària i Secundària 2018-19, el dijous dia 18 d’octubre de 2018 de 18 a 20 h al Centre Cívic Dalt la Vila.

  Actituds per afavorir els aprenentatges dels fills/es

  Què podem fer per tal que els nostres fills tinguin ganes d’aprendre? Com els podem ajudar a estar atents i interessats? Quines són les condicions que necessiten per aprendre i què podem fer per a que les tinguin?

  Formadora: Alba Castellví, educadora, sociòloga i mediadora

  Inscripcions: fpaneque@badalona.cat - Tel 93 483 26 57

Exposicions

- Del 19 al 30 d’octubre, al CC Dalt la Vila, exposicióLes cooperatives amb els col·lectius de desenvolupament sostenible, organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Barcelonès nord.

  Inauguració: 19d’octubre a les 17 h. Aquesta inauguració inclourà una xerrada, ‘Música Cooperativa.La cooperativa, un model per a emprendre per a professionals de la música i la cultura’ amb Toni Oró, de la Federació de Cooperatives de Catalunya, i l’actuació del grup de música cooperatiu, Ebri Knight. Aquestes activitats també estan organitzats per l’Ateneu Cooperatiu Barcelonès nord.

- Del 2 al 23 de novembre, al CC Dalt la Vila, exposició col·lectiva de pintura La nostra ciutat, del Grup de Belles Arts del Museu de Badalona

- Del 5 al 23 de novembre, al CC Dalt la Vila, exposició itinerant Mim i Pantomima (40è aniversari de l'Escola de Mim i Pantomima de l'Institut del Teatre)", delInstitut del Teatre i el Centre de Documentació Museu de les Arts Escèniques (MAE)

- Del 27 de novembre al 21 de desembre, al CC Dalt la Vila, exposició Fusteatre, de Bernat Fuertes, dintre de la Mostra de Teatre amateur.

- Exposició permanent al CC Dalt la Vila, Guanyadors del concurs El dimoni a l’escola des de 2004.

------------------

Exposicions a altres centres cívics:

- Del 8 d’octubre al 9 de novembre, al CC Can Pepus, exposició d’ArtiManya

- Del 5 al 26 d’octubre, al CC Can Cabanyes, exposició de pintura naifLa mirada de una niña de Maribel Torres Campaña.

- Del 5 al 26 d’octubre, al CC Morera, exposició fotogràfica itinerant Memòries de Llevant a Ponent, d’Arxiusbdn(Sant Crist de Can Cabanyes, Dalt la Vila, Llefià i Canyadó).

- Del 5 al 31 d’octubre, al CCT Can Canyadó, exposició de fotografies Pomar fa cinquanta anys!!!!, organitzada pel Museu de Badalona i la Comissió de treball del 50è aniversari del barri de Pomar

- Del 8 al 16 denovembre, al CC La Salut, exposició col·lectiva de les obres presentades al XVII Certamen internacional de pintura Zurbarán, organitzada per l’Asociación cultural extremeñaZurbarán

- Del 8 al 30 de novembre, al CC Morera, exposició de fotografies Pomar fa cinquanta anys!!, organitzada pel Museu de Badalona i la Comissió de treball del 50è aniversari del barri de Pomar

- Del 9 al 30 de novembre, al CC Can Canyadó, exposició fotogràfica itinerant Memòries de Llevant a Ponent, d’Arxiusbdn(Sant Crist de Can Cabanyes, Dalt la Vila, Llefià i Canyadó).

- Del 11 al 22 de desembre, al CC Morera, exposició de Pintures a l’oli de Bernadino Lucas Carretero

- Del 10 al 21 de desembre, al CC Can Pepus, exposició fotogràfica itinerant Memòries de Llevant a Ponent, d’Arxiusbdn(Sant Crist de Can Cabanyes, Dalt la Vila, Llefià i Canyadó).Informació bàsica

Inici: 01/10/2018 00:00 h.
Fi: 21/12/2018 21:00 h.


CENTRE CÍVIC DALT LA VILA Finestra nova

Adreça: Germà Bernabé, 1-7
Telèfon: 933844444
Correu e.: ccdaltlavila@badalona.cat
CP.: 08911

Horari: de 16 a 21.30 h, de dilluns a divendres


Comparteix