Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

literatura Presentació del llibre "De més verdes en maduren", de Xènia Bussé


De més verdes en maduren


Presentació del llibre De més verdes en maduren, de Xènia Bussé

Amb il·lustracions de Toni Benages.

Organitza: Editorial Contravent

Estrambòtiques propostes de casament, l'amistat durant unes pràctiques de periodisme, el terror viscut d'aprop, l'amor a les Filipines o a Barcelona, el sexe a canvi de diners o de res, poetes i muses, una caminada nocturna per Atenes o uns gossos que parlen d'Alexandre Dumas són alguns dels ingredients que conformen aquest llibre de relats breus.

Xènia Bussé (Valls, 1968) va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de cinc anys treballant al setmanari El Temps, va anar a viure un any a Buenos Aires (Argentina), on va començar a treballar pel Grup 62. De tornada, va ser cap de premsa del grup editorial durant cinc anys i, després, va treballar per al diari Avui des de Madrid. Escriu habitualment a Serra d'Or i la Revista de Catalunya, on forma part del consell de redacció. Viu a Badalona.

De més verdes en maduren és el seu debut literari.

Toni Benages i Gallard (Badalona, 1970) és il·lustrador i professor de còmic. Ha treballat per diverses editorials i ha publicat, entre d'altres, Les extraordinàries aventures de Francesc Pujol (2015) i Narcís Monturiol i les pedres de l’infern (2017). També treballa com a programador de Filmets Badalona Film Festival, i com a director del Cryptshow Festival.Informació bàsica

Inici: 04/19/2018 5:00 PM


ESPAI BETÚLIA Finestra nova

Adreça: C/ Enric Borràs, 43-47
Telèfon: 934646255
Correu e.: espaibetulia@badalona.cat
CP.: 08912


Comparteix