Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

cultural Inici del nou curs dels tallers ‘Aprenem’ a Badalona’
Tindrà lloc l’acte de presentació i acollida del nou curs del projecte ‘Aprenem’ a Badalona, una iniciativa comunitària amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de llengües a través de l’intercanvi lingüístic. El projecte, que es va posar en marxa el curs 2016/17 a la ciutat, ofereix els seus tallers a la Biblioteca Xavier Soto les tardes de dilluns d’octubre a juny.

Els tallers ‘Aprenem’ apliquen una metodologia basada en grups reduïts on els participants aprenen i ensenyen llengües a través de dinàmiques de lectura i conversa, servint-se d’una àmplia selecció de recursos per l’aprenentatge disponibles a la biblioteca i també a la pròpia pàgina web del projecte, www.aprenem.blog.cat. El correu d’informació i inscripcions és el següent: aprenem.bib.llefia@gmail.com. També podeu demanar informació a la mateixa biblioteca.

L’objectiu és consolidar a la ciutat les possibilitats d’aprenentatge de noves llegües a través del treball col·lectiu i l’experiència d’aquesta iniciativa, que ja funciona a altres ciutats de Catalunya. Durant l’acte s’establiran els primers grups, així com les opcions horàries i els espais on es duran a terme les sessions. Un cop establerts els grups, les inscripcions romandran obertes durant tot l’any. Una molt bona opció per aprendre llengües, participa-hi!

Més informació a badabiblios.cat.Informació bàsica

Inici: 02/10/2017 17:00 h.
Fi: 31/08/2018 00:00 h.


BIBLIOTECA LLEFIÀ-XAVIER SOTO Finestra nova

Adreça: C/ Planeta Mart, 2-10
Web: http://badabiblios.cat/
Telèfon: 933832970
Correu e.: b.badalona.lle@diba.cat
CP.: 08914

Horari: A les 17 h


Ho organitza:
XARXA MUNICIPAL BIBLIOTEQUES DE BADALONA Finestra nova


Comparteix