Cercador
V3.20
Menu
Ets a:

fira 4a Fira de l'Ensenyament de Badalona
4a Fira de l’Ensenyament de Badalona

Arriba a Badalona la 4ª Fira de l’Ensenyament, organitzada per l’Ajuntament, amb l’objectiu de mostrar als estudiants l’oferta educativa i acadèmica existent a Badalona i a les ciutats de l’entorn.

El Centre Cultural l’Escorxador acollirà els dies 17 i 18 de febrer la 4a Fira de l’Ensenyament de Badalona, organitzada per l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. L’objectiu de la fira és donar a conèixer als estudiants l’oferta educativa i acadèmica existent a Badalona i a les ciutats de l’entorn.
La 4a Fira de l’Ensenyament de Badalona mostrarà l’oferta existent en cicles formatius, universitats, programes de formació i inserció, escoles d’adults i formació complementària. La fira vol convertir-se en un espai de trobada per a tot l’alumnat de secundària, les seves famílies i per a les persones interessades a iniciar, continuar o complementar la seva formació.
Aquesta mostra de l’ensenyament posarà a l’abast de tothom un cicle de xerrades on s’explicaran les diferents branques professionals, els diferents accessos i tots els recursos i serveis disponibles en matèria de formació, ocupació i mobilitat internacional. A més es comptarà amb les experiències de professionals de diversos camps que explicaran les sortides reals del que van estudiar i la seva vivència de la professió.
A la mostra hi seran presents tots els centres educatius de la ciutat que ofereixen Formació Professional, les universitats de referència i els graus que imparteixen i s’hi podrà trobar també assessorament en ocupació i mobilitat internacional entre altres.
També hi haurà una xocolatada lingüística (dijous a les 17.30), on es tindrà l’oportunitat de practicar idiomes amb persones natives.
El Centre Cultural l’Escorxador està situat al carrer de l’Arquitecte Fradera, sense número.
L’horari de la Fira serà el següent:
• Dijous 18 de febrer, de 9 a 19h
• Divendres 19 de febrer, de 9 a 14hInformació bàsica

Inici: 02/18/2016 8:00 AM
Fi: 02/19/2016 6:00 PM


ESCORXADOR MUNICIPAL Finestra nova

Adreça: C/ Arquitecte Fradera s/n
CP.: 08914

Horari: Dijous de 9 a 19h i Divendres de 9 a 14h


Ho organitza:
AJUNTAMENT DE BADALONA Finestra nova


Comparteix


Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat