Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

curs/taller Jornades educatives Intel.limotium. Altes capacitats, un problema o un avantatge ?
Altes capacitats intel·lectuals, un problema o un avantatge?. Davant la certesa que una persona té altres capacitats intel·lectuals què fem?. Per poder treballar adequadament i arribar a connectar amb aquest tipus de perfil hi ha dos aspectes imprescindibles: el coneixement i l’orientació professional. Quan algú no hi veu bé, porta les ulleres adequades al seu problema, no tothom porta la mateixa graduació, ni tots són miops. S’aplica la lent adequada i la seva visió es normalitza. Això és obvi. Doncs amb les altes capacitats, passa exactament el mateix que amb aquells que necessiten portar ulleres. De perfils i tipus n’hi ha molts, però allò important és saber quina lent cal aplicar a cada cas, de manera que ho vegin tot clar.

Aquestes jornades pretenen donar eines a les famílies i als docents per tal de saber com actuar davant dels seus fills o alumnes amb altes capacitats intel·lectuals.

A càrrec de l’equip de Treball de les Jornades educatives Intel.limotium. dirigides per María Sánchez Dauder.Informació bàsica

Inici: 23/01/2016 17:30 h.


BIBLIOTECA CANYADÓ I CASAGEMES - JOAN ARGENTÉ Finestra nova

Adreça: C/ Jacinto Benavente, 3
Web: http://www.badabiblios.cat
Telèfon: 934614789
Correu e.: b.badalona.ca@diba.cat
CP.: 08911


Comparteix