Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

exposició wikiArS: contribució de les escoles d’art i disseny a Viquipèdia


wikiArS: contribució de les escoles d’art i disseny a Viquipèdia


L’exposició mostra les imatges creades per estudiants de les Escoles d’Art i Disseny catalanes que participen a la iniciativa wikiArS. També explica què és Wikimedia Commons (fons de fitxers multimèdia lliures) i en què consisteix aquesta iniciativa que involucra les escoles en els objectius de coneixement lliure.

L’exposició està dissenyada per a ser itinerant i per a que els seus pòsters es renovin per mostrar les novetats aportades cada curs. En la seva versió actual mostra el treball que van fer estudiants de l’ESDA Llotja (Barcelona), l’EA Serra i Abella (L’Hospitalet) i edRa (Rubí) durant els cursos 2011-12 i 2013-14. Hi ha imatges de divulgació científica en l’àmbit de les ciències de la terra i de la zoologia; així com imatges de reconstrucció històrica, que han comptat amb assessorament d’experts en aquestes disciplines. També hi ha retrats de personalitats del segle XX (de la cultura i la política) que il·lustren les seves biografies. La major part de les imatges s’incorporen a la Viquipèdia (en di verses llengües) però n’hi ha també que s’han fet per a Viquillibres (per a infants) i per al directori d’espècies vives i extingides Wikispecies.

Ho organitza: Amical Wikimedia amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona i Viquipèdia.Informació bàsica

Inici: 01/04/2014 00:00 h.
Fi: 30/04/2014 00:00 h.


BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Web: http://badabiblios.cat/
Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat
CP.: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h.


Ho organitza:
XARXA MUNICIPAL BIBLIOTEQUES DE BADALONA Finestra nova


Comparteix