Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

festes de Maig Festes de Maig: Arts al carrer


Arts al carrer


18 i 20 h, a la plaça de Pompeu Fabra. Circ Pànic, l’home que perdia els botons. Espectacle poètic que aconsegueix accions aèries dinàmiques i de gran sensibilitat. L’artista experimenta moviments i ritmes desconeguts fins al moment, que requereixen una exigent preparació física, ja que es treballa amb màstil fent un moviment horitzontal de 360º i un moviment vertical de 160ª.

A les 19 h, a la plaça de Pompeu Fabra. Los caneca. Los caneca show. Nano i Tite Caneca són els protagonistes d’aquest show. Un tranquil i despistat; l’altre elegant i estirat, però amb un objectiu comú: passar-ho bé, fer riure i sorprendre el públic. Un espectacle divertit, tendre i impressionant. La barreja perfecta d’acrobàcies, malabars, humor i l’especial participació del públic.

A les 21 h, a la plaça de Pompeu Fabra. Atempo Circ. Atempo. És un espectacle amb música en directe, coreografies enèrgiques i circ contemporani de gran nivell. Allò que veureu és el resultat d’un projecte basat en la investigació coreogràfica i musical a partir de tres disciplines: masteler xinès, roda cyr i corda volant.Informació bàsica

Inici: 06/05/2012 18:00 h.


PLAÇA POMPEU FABRA Finestra nova

Adreça: Pl. Pompeu Fabra,
CP.: 08912


Ho organitza:
AJUNTAMENT DE BADALONA Finestra nova


Comparteix