Cercador
V2.55
 • Cultura, esports i lleure

Ets a:

Activitats, cursos i tallers


Banner activitats, cursos i tallers

En aquest espai trobareu informació sobre l’oferta d’activitats, cursos i tallers de la ciutat, i per aquells organitzats per l’Ajuntament  la possibilitat de fer la pre-inscripció en línia, a través d’aquest mateix web.

És important tenir en compte que l’Ajuntament només es fa responsable de la informació referent a les activitats que organitza el mateix Ajuntament (les marcades amb el logo). La informació de les altres activitats és la facilitada per les entitats, i haurà sempre de ser confirmada amb l’entitat organitzadora a través dels mitjans de contacte (telèfon, e-mail) que trobareu a la descripció de l’activitat.

L’Ajuntament en aquest sentit funciona únicament com a integrador de l’oferta, entre d’altres motius per ecologia (evitar la producció de pòsters i prospectes) i  per la millora de la imatge de la via pública, evitant les enganxades de cartells.

Esperem que us sigui d’utilitat per trobar la millor activitat pel vostre temps de lleure.


Propers cursos i tallers

 • icona curs/taller 04/04/2016 - 29/06/2016

  Agenda d'activitats del Badiu

  El Badiu Jove posa a la disposició dels joves aquesta primavera una àmplia oferta de tallers, cursos i xerrades que inclou el tractament de diferents temàtiques d’interès juvenil.

 • icona curs/taller 27/06/2016 - 31/08/2016

  Espai Jove B2O

  Espai Jove B2o a la platja! Aquest estiu activitats gratuïtes per a ‪#‎joves‬ a la ‪#‎Platja‬ del coco de ‪#‎Badalona‬!activitats per a infants
Guia de la ciutat
Participa a l'agenda cultural

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat