Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

28 de juny del 2019. Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQBadalona celebra amb amb orgull i a la fresca, la commemoració del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ, amb la projecció de les pel·lícules Carmen y Lola i Con amor, Simón i cinefòrum posterior. Serà els dies 27 i 28 de juny a les 21:30h. hores, al pati del Centre Cultural L’Escorxador.

L’entrada serà lliure i gratuïta. Les pel·lícules no es recomanen per a menors de 12 anys.

Així mateix, l’Associació Tornem-hi organitza per al dia 6 de juliol una Festa de l’Orgull pels carrers de Badalona, que finalitzarà amb un concert de petit format al costat de l’Escola del Mar.

Trobareu la informació completa a l’apartat Programació.

Amb la realització d’aquests actes es vol consolidar la programació d’activitats en commemoració del dia 28 de juny de 1969, data que es considera l’inici del moviment pels drets del col·lectiu LGTBI i de la lluita contra l’opressió i la repressió policial.

Aquell 28 de juny, una batuda policial en un bar gai novaiorquès va donar lloc a una revolta i a tot un seguit de manifestacions violentes i espontànies de gais, lesbianes, transsexuals... que es van alçar contra un sistema heteronormatiu i discriminatori i pel reconeixement de la igualtat de drets i llibertats.


Comparteix