Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Campanya d’assessorament energètic gratuït per reduir la despesa energèticaL'Ajuntament de Badalona ofereix assessorament energètic gratuït adreçat a la ciutadania i al comerç de la nostra ciutat amb el hashtag #femBDNeficient.

Els objectius de la campanya són els d’informar i donar les eines necessàries per optimitzar el consum i reduir el cost de la factura d’electricitat. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla per a l’Energia Sostenible de Badalona i els compromisos municipals de reduir les emissions de CO2 i lluitar contra el canvi climàtic i la pobresa energètica.

L’equip d’assessors i assessores, revisarà les condicions de les factures elèctriques i guiarà als ciutadans i ciutadanes, comunitats de veïns i veïnes, comerços i qualsevol tipus d’associacions en les alternatives energètiques i en com tramitar aquests canvis. Recomanarà actuacions i millores per reduir i optimitzar els hàbits mitjançant la difusió de bones pràctiques de consum responsable i eficient de l’energia.

Les persones interessades podran demanar cita prèvia a través del portal web municipal mitjançant el següent enllaç o a l’adreça de correu electrònic ecologia_urbana@badalona.cat

El servei s’oferix en dos punts d’assessorament situats a:

- L’edifici El Viver i l’horari d’atenció és DL - DV 8:30 a 13:30 i DJ 16:00 – 18:30.

- Torre Mena i l’horari d’atenció és DL - DV 9:00 a 13:30 i DJ 16:00 – 18:30.

El dia de la visita cal portar una factura elèctrica.

En cas de qualsevol dubte o consulta, podeu trucar al telèfon del Departament d’Ecologia Urbana 93 483 29 43 o al WhatsApp i telefon de Torre Mena 648 88 65 54.


Comparteix