Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

VACUNACIOLes vacunes són una de les eines de prevenció més efectives al nostre abast. Han aconseguit reduir les malalties i la mortalitat per infeccions a casa nostra i a tot el món.

L’ aplicació del calendari de vacunacions sistemàtiques de Catalunya, dirigit sobretot als infants però també a les persones adultes, protegeix contra 15 malalties greus o no tan greus però freqüents.

Desde el servei de salut de l’Ajuntament de Badalona es recorda que la vacunació és la millor opció per a la prevenció i el control de les malalties incloses en el calendari de vacunacions, i la millora alternativa tant per a la salut individual com de la comunitat, a més de ser un dret de la ciutadania.

Durant el mes d’octubre es realitza la campanya de vacunació escolar a Badalona, d’acord amb el Pla de Vacunació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.


 Aquesta iniciativa té com objectiu facilitar l’accés i màxima cobertura a la vacunació i continuar amb el calendari de vacunacions que s’inicia a la infància.


Comparteix