Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Aigua de consum humà
L'aigua de consum humà és la que s’utilitza per beure, cuinar, preparar aliments i altres usos en l’àmbit domèstic, comercial o industrial

Aquesta aigua arriba als domicilis mitjançant la xarxa pública de distribució després de rigorosos controls. En el cas de Badalona les empreses responsables del subministrament són Aigües de Barcelona (AGBAR) i l’Associació de Propietaris Mas Ram. A partir del punt de lliurament, la responsabilitat del manteniment i neteja de la instal·lació interior recau en la propietat de l’edifici. Per verificar-ne la qualitat, el Servei de Salut fa analítiques periòdiques en punts representatius seleccionats o en domicilis particulars a demanda de la ciutadania.

Normativa

El Reial Decret 104/2003, de 7 de febrer, per al que s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum humà, i el Programa de vigilància i control sanitari de les aigües de consum humà de Catalunya, estableixen els criteris sanitaris de l’aigua de consum humà i obliga als ajuntaments a controlar la qualitat de l’aigua a l’aixeta del consumidor. Aquesta vigilància pren forma en el Programa Municipal d’Aigües de Consum Humà.

Més informació

Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social

Agència Catalana de l’Aigua

 


Comparteix