Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Campanya d’assessorament energètic gratuït per reduir la despesa energètica


#femBDNeficient


L'Ajuntament de Badalona ofereix assessorament energètic gratuït adreçat a la ciutadania, comunitats de veïns i al comerç de la nostra ciutat amb el hashtag #femBDNeficient.

Els objectius de la campanya són els d’informar i donar les eines necessàries per optimitzar el consum i reduir el cost de la factura d’electricitat. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla per a l’Energia Sostenible de Badalona i els compromisos municipals de reduir les emissions de CO2 i lluitar contra el canvi climàtic.

L’equip d’assessors, estudiarà individualment les condicions contractuals de les factures elèctriques i guiarà als comerços, comunitats de veïns i ciutadans en les alternatives més econòmiques i més respectuoses amb el medi ambient. Pel que fa a l’eficiència energètica, es recomanaran actuacions i millores per reduir i optimitzar els consums mitjançant la difusió de bones pràctiques de consum responsable.

Les persones interessades podran demanar cita prèvia a través del portal web municipal mitjançant el següent enllaç o a l’adreça de correu electrònic ecologia_urbana@badalona.cat.

El punt d’assessorament està situat a l’edifici El Viver i l’horari d’atenció és DL - DV 8:30 a 13:30 i DJ 16:00 - 18:30. El dia de la visita cal portar una factura elèctrica.

En cas de qualsevol dubte o consulta, podeu trucar al telèfon del Departament d’Ecologia Urbana 93 483 29 43.


Comparteix