Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

La biblioteca virtual
La Biblioteca Virtual és el portal web on l’usuari pot consultar el catàleg del fons documental de les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipal de la província de Barcelona les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Ofereix un servei de tràmits bibliotecaris en línia com ara sol·licitar el carnet, fer reserves o renovar préstec. Dóna accés a informació sobre temes especialitzats; recomanacions de llibres, cinema i música a càrrec de bibliotecaris de la Xarxa; espais de participació per als usuaris; i un espai personal on els usuaris poden organitzar-se i personalitzar-se els continguts que els interessen del portal.

Permet consultar l’agenda d’activitats que es realitzen a les biblioteques, així com bases de dades i una selecció de recursos web per àmbits temàtics o fons de publicacions antigues digitalitzades.

Podeu gaudir també del servei de descàrrega d'audiollibres en català i castellà, en format MP3 i alguns en CD, amb accés a dues descàrregues per títol, així com també podeu trobar documents musicals en línia i préstec de llibres electrònics.


Comparteix