Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Servei de fregatAquest tractament consisteix en la neteja de paviments mitjançant el sistema de fregadora amb aigua i aspiració de l’aigua utilitzada en la prestació del servei.

És un servei força especialitzat, que es realitza en totes aquelles zones de Badalona on hi hagi paviments ornamentals, que calgui tractar especialment i alhora siguin capaços de suportar els pes d’una màquina superior a 3.000 kg.

L’equip es constitueix per un conductor i una màquina autoportant de 2 m3 de capacitat d’aigua, que mitjançant uns raspalls frontals, sotmet el paviment a l’acció de fregat amb aigua i detergent. Posteriorment, la mateixa unitat mitjançant el seu sistema d’aspiració seca el paviment de l’aigua utilitzada, evitant la mala imatge d’aigua sobrant inundant el terra fins els embornals existents en el carrer.

La capacitat d’aspiració de la màquina i tremuja d’aspiració amb que va equipada, permeten alhora el seu treball com a escombradora d’aspiració, per la qual cosa si hi ha sòlids en el recorregut, aquests també són aspirats.

En ser un servei puntual que no causa interferències en el trànsit de vianants, s’ha optat per realitzar aquest servei en torn de matí.


Comparteix