Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

► Pop amb patates i allioli




(A l’estil tradicional dels pescadors de Badalona)

Ingredients:

- Patates (1/2 kg per persona)

- Pops roquers ( ½ per persona)

- Alls

- Sal

- Oli

- Ou (opcional)

Elaboració:

Poseu a bullir els pops amb aigua freda (sense sal), quan li falti poc per ésser cuit, afegim les patates tallades a daus. Una vegada ja estiguin cuites les patates (els pops també ho seran), escorreu el suc, conservant-ne una mica al recipient.

Amb els alls, la sal i l`oli, feu un bon morter d`allioli que una vegada fet deixatarem amb el suc de bullir els pops i les patates que hem reservat. Tot seguit el tirarem per damunt del pop i les patates i ja és llest per ser servit.


Comparteix


Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat