Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Diaris del MónDiaris del Món

   És un servei que permet oferir als usuaris de la biblioteca la premsa internacional del dia en format imprès. Gràcies a la tecnologia via satèl·lit, la biblioteca pot accedir a les versions diàries d’uns 200 diaris de 60 països diferents i en 20 llengües diferents. Cada dia, la biblioteca imprimeix a mida real (DIN A3) els diaris que més s’ajusten al perfil dels seus usuaris.

    

   Aquest servei permet obtenir amb immediatesa una còpia exacta de l’edició en paper dels diaris que es publiquen arreu del món. Això dóna un gran valor d’actualitat, més enllà de les edicions digitals dels propis diaris, que normalment són resums de l’edició en paper.

    

   Es tracta d’un servei de gran utilitat adreçat a un públic molt divers que permet oferir una visió multicultural de la societat. Les persones nouvingudes i els turistes poden seguir l’actualitat del seu país i els estudiants d’idiomes poden practicar la llengua que estudien.

   

   Entre dimarts i dijous s’imprimeixen els diferents diaris. Actualment s’estan imprimint 7 diaris de nacionalitats diferents per a la biblioteca Can Casacuberta, 2 diaris per a la biblioteca Llefià-Xavier Soto i 2 diaris més per a la biblioteca Lloreda.


Ubicació

BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat

Web:  http://badabiblios.cat/ Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Codi postal: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h. Consultar horaris especials.


Comparteix