Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

PréstecPréstec

  Com utilitzar el servei

  Només és necessari tenir el carnet de la biblioteca, vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya, i presentar-lo conjuntament amb els documents que voleu demanar en préstec.

  El carnet és personal i intransferible. Per fer-se el carnet, el menors de 14 anys necessiten una autorització paterna (o del tutor legal), els adults només han de presentar el DNI o passaport. Es fa gratuïtament i al moment.

  Nombre de documents i termini de retorn

  Cada usuari pot endur-se 30 documents durant 30 dies: 15 materials suport de paper, 6 DVD i 9 d’altres materials multimèdia (CD, CD-ROM ....)

  Pròrroga i reserva de documents

  Podeu reservar documents en préstec o renovar els que ja teniu personalment, a través del telèfon, per correu electrònic o mitjançant Internet.

www.diba.cat/biblioteques/gestionslinia/sumari.asp.

  Els documents en préstec es poden prorrogar tres cops si no hi ha cap reserva per part d’un altre usuari. També es poden fer reserva de documents que té la biblioteca però que en aquell moment estan prestats.

  Bústia de retorn

  Les biblioteques tenen bústies especials per retornar els documents prestats en qualsevol moment, fins i tot si la biblioteca està tancada.

  Préstec a entitats i persones amb problemes de mobilitat

  Les biblioteques ofereixen el servei de préstec a institucions públiques i privades i a col·lectius específics com ara escoles i l’Hospital Municipal de Badalona.

  Així mateix La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ofereix préstec bibliotecari a domicili a persones amb problemes de mobilitat que no poden anar a les biblioteques. Només cal adreçar-vos per telèfon, correu electrònic o Internet a qualsevol de les biblioteques i us portarem els documents a casa.

  Incompliment del termini fixat en el préstec

   Si es tornen els documents fora del termini fixat, el sistema informàtic aplica automàticament una sanció en punts. Cada dia de retard en la devolució d’un document es penalitza amb un punt.

   Quan un usuari acumula 50 punts de penalització, el seu carnet queda bloquejat durant 15 dies. La suspensió no afecta només al dret de préstec, sinó a tots els serveis que s’ofereixen a la biblioteca, excepte la consulta en sala. La suspensió del dret de préstec afecta a totes les biblioteques catalanes. Un cop passat el temps de suspensió, el carnet torna a ser operatiu.

   Pèrdua de documents o retorn de documents en mal estat

  Si es perd o es fa malbé un document, l’usuari ho ha de notificar al més aviat possible a la biblioteca i ha de comprar el mateix document o abonar-ne el preu.


Ubicació

BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat

Web:  http://badabiblios.cat/ Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Codi postal: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h. Consultar horaris especials.


Comparteix