Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

MontigalàAmb una superfície de 8,1 ha, i delimitat per l’avinguda de Puigfred, el carrer de Sant Fermí, la travessera de Montigalà i la Rambla de Sant Joan, constitueix un dels parcs més visitats pels ciutadans de Badalona, des de la seva inauguració l’any 1991.

El tronc central és dissenyat com a parc semiforestal, amb pendents suaus de verd segat, i acompanyat per una vegetació mediterrània d’alzines i pins i rematat amb camins pavimentats. Si ens endinsem per l’entrada de l’avinguda de Puigfred trobem un camí ample flanquejat amb xicrandes i gespa.

Es troba connectat amb el parc de les Muntanyetes a través del corredor ample que constitueix la Rambla de Sant Joan. La connexió amb el parc G-5 és molt més propera, gairebé a tocar si no fos per la barrera aparent que constitueix el pont que els separa i sobre el qual passa la Travessera de Montigalà.

Per altra banda, el parc de Montigalà s’uneix als espais lliures naturals de la part nord del barri de Montigalà més propers a l’autopista a través del camí de Sant Jeroni de la Murtra.Comparteix