Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

MobilitatEl Departament de Mobilitat de la regidoria d’Espais Públics s’encarrega de la planificació de la mobilitat de la ciutat i té com a missió vetllar pel desenvolupament del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que té per objectiu garantir una mobilitat urbana sostenible, accessible i segura vetllant per la qualitat de l’aire de la ciutat.

En aquest apartat podeu trobar tota la informació necessària per arribar o moure’s per Badalona amb qualsevol mitjà de transport, així com els aparcaments de vehicles i de bicicletes i de les zones blaves de la ciutat. També trobareu informació sobre l’òrgan de participació ciutadana en relació amb la mobilitat, el Consell de la Mobilitat i el Pacte per la Mobilitat de Badalona que es va aprovar al 2006 amb el suport de més de 150 entitats.


Com arribar i moure's per Badalona

Setmana Europea de la Mobilitat

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Consell de mobilitat

Pla de Mobilitat Urbana

Zones 30

Xarxa de Camins Escolars

Dades sobre la mobilitat

Punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Programa URBACT

Comparteix