Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

8 de març 2020
El Consell Municipal de la Dona convoca enguany una nova edició dels premis Trencant Invisibilitats.

Aquests premis s’atorguen com a reconeixement a trajectòries vitals, socials i professionals que ajuden a posar fi als models patriarcals de la societat, sigui de manera individual o col·lectiva.

Els premis es concedeixen a les categories Trajectòria individual i Projecte. A la categoria Trajectòria individual les candidates han de ser dones que hagin desenvolupat part important de la seva vida personal, professional o social a la ciutat de Badalona. La candidata ha d’haver tingut una trajectòria o alguna experiència de vida que sigui inspiradora com a exemple de transformació social amb relació als estereotips de gènere vinculats a l’orientació sexual, la identitat de gènere, la classe social, l’edat, la religió, l’origen nacional i/o ètnic, la diversitat funcional, etc..

Pel que fa a la categoria Projecte, les candidatures han de ser propostes col·lectives que hagin estat portades a terme al territori de Badalona i que plantegin formes innovadores i efectives de qüestionar i transformar les relacions de gènere, ja sigui en l’àmbit educatiu, social, polític, cultural o econòmic.

Aquests premis no tenen dotació econòmica, però enguany i per primera vegada tant les persones guanyadores com les finalistes rebran una obra artística, consistent en una escultura de bronze que simbolitza l’ànima i esperit del premi.

Totes les persones de Badalona poden presentar candidatures.

El termini de presentació de candidatures comença el dia 6 de febrer i finalitza el 20 de febrer, ambdós inclosos.

Les propostes de candidatures s’han de presentar en FORMULARI NORMALITZAT (que es pot descarregar en l’apartat Formulari de candidatures) al Servei d’Atenció a la Ciutadania (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), a la seu del CRAD (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n – L’Escorxador) o a través del correu electrònic (feminisme@badalona.cat).


Comparteix