Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

17 de maig. Dia Internacional de la LGTBIQfòbiaUn any més, el 17 de maig, Dia Internacional contra l’ LGTBIQfòbia, sortim al carrer per commemorar que aquell dia de l’any 1990 en què l’homosexualitat va ser retirada de la llista de malalties mentals de l’OMS, per denunciar la discriminació que encara avui pateixen les persones per la seva orientació sexual i identitat de gènere i per donar suport a la lluita a favor de la igualtat real, plena i efectiva.

L’Ajuntament de Badalona mostrem doncs el nostre compromís ferm i explícit en el respecte dels drets de les persones a expressar-se lliurement, en favor de la igualtat, la no discriminació i per al reconeixement de les diverses expressions i identitats de gènere, així com també les diverses orientacions afectives sexuals . Així mateix, manifestem el nostre rebuig i la lluita contra qualsevol tipus de violència, específicament contra l’ LGTBIQfòbia.

El nostre objectiu principal és sensibilitzar la població, en la lluita invisible i sovint silenciada de les persones que volen viure la seva identitat i orientació sexual en llibertat i des del respecte.

Aquest proper 17 de maig a les 18.30 hores iniciem la commemoració del Dia Internacional contra l’ LGTBIQfòbia amb la presentació de l’exposició «Construccions identitàries. Work in progress» per la seva autora, la fotògrafa Mar C. Llop a la sala d’exposicions El Refugi, de la plaça de la Vila.

L’exposició recull en primera persona, la vivència de l’autora i de molta gent que, com ella, decideix emprendre el camí cap a la vivència trans.

Finalitzarem el dia amb el concert Popstar By Brian Cross LGTBIQ Edition a les 20 hores a la plaça del Centenari.

A més, el 18 de maig a partir de les 12 hores , el col.lectiu LGTBIQ Tornem-hi! organitza al Centre Cívic de Can Cabanyes una jornada familiar amb múltiples activitats que podeu consultar al cartell adjunt.

BADALONA ALÇA LES MANS ENFRONT L’ LGTBIQFÒBIA!


Comparteix