Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Activitats
Com cada 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. L’Ajuntament de Badalona s'adhereix al manifest unitari, promogut des de la Generalitat de Catalunya, la Delegació de Govern, les Diputacions i representants municipals, que fa referència a la persistència de les violències masclistes a la nostra societat, agreujada ara durant la pandèmia, i a la necessitat d’implicació de tots i totes en detectar-les i denunciar-les.

 

El mateix dimecres, 25 de novembre, a les 17.30 de la tarda, a la Plaça de la Vila de la ciutat,  es realitzarà un acte institucional i després la Federació de Dones de Badalona, participarà amb diverses actuacions a partir de les 18.00 de la tarda.

 

Amb l’objectiu de sensibilitzar a la població, des de l'Àrea de ciutadania s’han organitzat diferents tallers al llarg de tota la setmana:

 

Dia 27/11/2020 a les 11h Taller online Destapem el llenguatge masclista de la música  2h 

Dia 24/11/2020 a les 18h Taller online Destapem el llenguatge masclista de la música per a joves 2h

Dia 25/11/2020 a les 17h Trivial Lila online 1h 

Dia 26/11/2020 a les 17h Trivial Lila online 1h  

Més informació: feminisme@badalona.cat i al telèfon: 93 483 26 78.

 

En aquest any complicat que ens ha tocat viure, en que a més a més la vulnerabilitat de moltes dones que pateixen violència dins de casa seva s’ha incrementat, la regidora de l’àrea, Sra. Florència Badia Aviño assenyala que ‘Ens cal un compromís de tots i totes per prendre primer consciencia de la gravetat d’aquesta situació i després actuar en conseqüència, detectant  i denunciant situacions de violència envers les dones

 

No podem tancar els ulls davant aquesta innegable realitat, no podem esser còmplices de les agressions.

 

Esperem que des de la distància pugueu participar d’aquestes activitats.

 

Àrea de Ciutadania, Dona i Gent Gran


Activitats programades

Activitats realitzades

Comparteix