Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Casal esportiu
REUNIÓ INFORMATIVA CASAL ESPORTIU

Dia: dimarts 25 de juny de 2019

Lloc: sala de premsa de l’edifici del Viver

Horari: a les 19.00 hores

Observacions: el dilluns 17 de juny de 2019, podreu descarregar-vos el dossier de presentació del casal esportiu, que estarà publicat en aquesta web.

El Casal Esportiu és un programa esportiu d’interès local adreçat als infants de la ciutat, i que té per objecte principalment potenciar el lleure infantil, creant un espai de diversió, relació i aprenentatge de nous esports, així com conduir al descobriment dels diferents entorns que la ciutat els ofereix, i alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l’adquisició d’hàbits saludables.

En concret amb l’objectiu específic d’iniciar als infants en la pràctica de diferents esports per tal que adquireixin un aprenentatge motor i cognitiu dels diferents esports que es programen, un aprenentatge i/o reforçament de les condicions físiques i unes relacions d’actitud i convivència.

Dates d’inici i finalització de les inscripcions

Per a tot el mes i 1r torn activitat: inici el dimarts 23 d’abril de 2019 i finalització el divendres 21 de juny de 2019 a les 13.30 hores

Per al 2n torn activitat: inici el dimarts 23 d’abril de 2019 i finalitzaació el divendres 5 de juliol de 2019 a les 13.30 hores

Per tramitar la inscripció, s’haurà de demanar cita prèvia a:

Web ajuntament: en el següent enllaç

Per telèfon: 93 483 29 25

Documentació Casal Esportiu

- Dossier d’horaris, preus, esports i procediments del Casal Esportiu: enllaç


Comparteix