Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Casal esportiu
CASAL ESPORTIU D’ESTIU 2020

INFORMEM! Que amb motiu de la situació d’emergència sanitària actual, i després de valorar les mesures de prevenció i seguretat a adoptar per dur a terme el Casal Esportiu d’estiu, publicades durant aquestes últimes setmanes.

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, comunica que aquesta activitat no es podrà dur a terme aquest mes de juliol 2020.

Què és?

El Casal Esportiu és un programa esportiu d’interès local adreçat als infants de la ciutat, i que té per objecte principalment potencia el lleure infantil, creant un espai de diversió, relació i aprenentatge de nous esports, així com conduir al descobriment dels diferents entorns que la ciutat els ofereix, i alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l’adquisició d’hàbits saludables.

En concret amb l’objectiu específic d’iniciar als infants en la pràctica de diferents esports per tal que adquireixin un aprenentatge motor i cognitiu dels diferents esports que es programen, un aprenentatge i/o reforçament de les condicions físiques i unes relacions d’actitud i convivència.


Comparteix